ja_mageia

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Nahajate se na: Naslovnica Izobraževanja Dogodki
Dogodki
Vse kategorije
Tukaj so prikazani vsi dogodki v naši bazi.
Št. dogodkov  Iskanje: Kategorija:
Sreda, 30 September 2020 09:00
NOVOSTI OBRAČUNA PLAČ IN POVRAČIL STROŠKOV V ZVEZI Z DELOM TER IZPLAČIL DRUGIH PREJEMKOV IZ DELOVNEG
Seminar je namenjen vodjem in drugim osebam, ki se strokovno ukvarjajo s problematiko plač in drugih stroškov dela v javnem sektorju. Ob celovitem pregledu posameznih vsebinskih sklopov urejanja plač in drugih stroškov dela, bomo predstavili vse novosti in najaktualnejše tekoče zadeve v zvezi z ukrepi na področju plač in drugih stroškov dela. Predstavljene bodo novosti na področju plač in drugih stroškov dela za leto 2020 -21 ter najpogostejše napake. Veseli bomo vaših vprašanj.
Konec prijav: Sreda, 30 September 2020 08:00
Kategorija: Seminarji - Prijavljenih mest: 2 - Prostih mest: 98 - Zadetkov: 54
Prosto
Petek, 02 Oktober 2020 09:00
PROBLEMATIKA OBRAČUNA IN IZPLAČILA POTNIH NALOGOV, DNEVNIC IN BONITET in DRUGIH PREJEMKOV IZ DELOVN
S 1. 1. 2020 je začela veljati nova Uredba o povračilu stroškov za službena potovanja v tujino, ki uvaja spremembe pri izplačevanju potnih stroškov tako v gospodarstvu kot tudi v javnem sektorju. Tako smo v letu 2020 z novo uredbo ponovno dobili tri različne višine dnevnic, dnevnice po posameznih državah oz. mestih pa so se povečale. V praksi se pojavlja precej vprašanj tudi na področju bonitet, kot so različna darila delavcem, plačilo zavarovalnih premij, uporaba službenega vozila v privatne namene ipd. Na seminarju bomo predstavili tudi določbe Zakona o udeležbi delavcev pri dobičku in spremembe Zakona o dohodnini o izključitvi dela plače za poslovno uspešnost iz obdavčitve z dohodnino v letu 2020. Poudarek bo na praktičnih primerih. Če vas naštete teme zanimajo, vas vabimo, da se udeležite našega seminarja.
Konec prijav: Petek, 02 Oktober 2020 08:00
Kategorija: Seminarji - Prijavljenih mest: 0 - Prostih mest: 100 - Zadetkov: 31
Prosto
Sreda, 07 Oktober 2020 09:00
VARSTVO OSEBNIH PODATKOV z dr.Natašo Pirc Musar
Minilo je 2 leti, odkar velja GDPR, pa vendarle je pogosto odprtih več vprašanj, kot je odgovorov in Slovenija je žal edina država članica EU, ki še vedno ni sprejela nacionalnega predpisa s področja varstva osebnih podatkov - ZVOP-2. Čas torej, da preverimo, kje imajo upravljavci in obdelovalci največ težav.
Konec prijav: Sreda, 07 Oktober 2020 08:00
Kategorija: Seminarji - Prijavljenih mest: 1 - Prostih mest: 199 - Zadetkov: 211
Prosto
Sreda, 21 Oktober 2020 09:00
IZVAJANJE POGODB O JAVNEM NAROČILU PO EPIDEMIJI COVID 19
Seminar je namenjen seznanitvi z novostmi na področju javnega naročanja kot tudi pravnemu varstvu v postopkih oddaje javnih naročil. Prav tako bomo pri posameznih institutih javnega naročanja obravnavali najnovejšo prakso skozi odločitve Državne revizijske komisije. Predstavitev bo potekala interaktivno, kar pomeni, da bodo lahko slušatelji na licu mesta dobili vse relevantne odgovore na zastavljena vprašanja iz področja javnega naročanja. Prav tako bo tematika prilagojena vprašanjem in potrebam, ki se porajajo pri oddajanju javnih naročil na ravni konkretnega naročnika.
Konec prijav: Sreda, 21 Oktober 2020 08:00
Kategorija: Seminarji - Prijavljenih mest: 0 - Prostih mest: 100 - Zadetkov: 193 - Kotizacija: € 169,00
Prosto
Prosto Prijave na čakanju Prijava ni mogoča
 

Novice, dogodki, izobraževanje

Evropska unija